Zvezda Granda već u sedmom mesecu trudnoće: Za Espreso je otkrila sve o svom suprugu, ovo niko nije znao
Marina Bogdanović, Foto: Privatna arhiva

DAMA

Zvezda Granda već u sedmom mesecu trudnoće: Za Espreso je otkrila sve o svom suprugu, ovo niko nije znao

Pevačica će u 2025. godinu ući kao mama jedne devojčice

Objavljeno:

Folk pevačica Marina Bogdanović nedavno se udala, ali to nije jedina lepa vest iz privatnog života.

Njen suprug Đorđe Vukašinović i ona će uskoro postati roditelji. Pevačica je u drugom stanju, a već su Đorđe i ona saznali pol bebe - Marina će roditi devojčicu.

Mlada pevačica je već skoro u sedmom mesecu trudnoće, a za Espreso je otkrila kako podnosi drugo stanje i da li je napravila pauzu kada su nastupi u pitanju.

– Hvala Bogu, stvarno odlično podnosim. Stvarno mi prija trudnoća. Svi mi kažu da sijam, da se vidi da uživam. Na početku trudnoće sam imala one trudničke mučnine, ali to su slatke muke. Malo sam tada imala probleme jer sam morala da pevam, a imala sam mučnine, ali imam stvarno divne kolege, koji su mi prijatelji, koji su mi pomogli da na svirkama to iznesem kako treba - rekla je Marina za Espreso.

1 / 7 Foto: Printscreen Instagram/marinabogdanovic

Pevačica je pre nešto više od mesec dana otišla na trudničko bolovanje. Tačnije, napravila je pauzu od svirki.

– Više ne mogu da pevam čitavu svirku, a i mislim da sam zaslužila malo odmora i hoću da beba i ja uživamo u ovom posebnom periodu u našim životima - dodala je Marina.

Zvezda Granda je zadovoljna kako se Đorđe snalazi kao njena podrška u toku trudnoće.

– Imam divnog supruga, koji me podržava, pomaže i nežan je i mazi bebu u stomaku. Mada, i on i ja se toliko dobro osećamo, da nekada ja i zaboravim da sam trudna. Kada mi ljudi kažu da se ja dobro držim za jednu trudnicu, ja tek onda shvatim da sam ja skoro sedmi mesec. On (Đorđe) se stvarno dobro snalazi, ide sa mnom na preglede, tako da verujem da će biti divan tata. 31. decembra mi je termin, tako da će to biti novogodišnja beba, pa kada Bog bude rekao, tada će da stigne. I imam veliku podršku i moje i njegove porodice, to je sve sad naša porodica, tako da sam čuvana, mažena, pažena i voljena trudnica - istakla je pevačica na kraju razgovora.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima

Bonus video:

47:04

REDAKCIJA 16.09.2024. 2. DEO

(Espreso / Milen Vesović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.